Hotel Sudu Araliya, Polonnaruwa.

Hotel Sudu Araliya, Polonnaruwa

I kanten av reservoaren Parakrama Samudra hittar ni det här hotellet. Det har stora och välskötta rum som man ibland måste gå ganska långt för att komma till. Hotellets läge leder till att man ofta antingen fastnar nära det eller behöver ett transportmedel för att komma till någon attraktion. Måltiderna består av stora och fina bufféer som är ganska lika från gång till gång och som kan vara svåra för vegetarianer. Trådlöst internet är gratis för den som har en dator med sig och kan bara nås i närheten av receptionen. Bor ni här när det är en större helgdag är risken hög att middagstiden överlappar när traktens diskotek går igång i restaurangen. Det är en erfarenhet som många middagsgäster vill undvika för en fest här är så pass högljudd att ni kommer att få väldigt svårt att prata med varandra. Hotellet har en fin simbassäng med en trevlig gemensam yta mellan den och baren. Det här hotellet är bäst för den som vill bo lite avskiljt, få allt serverat och som inte tänkt spendera dagarna bland byggnaderna som kommer från tiden då Polonnaruwa var traktens huvudstad.

Hotel Sudu Araliya
New Town, Polonnaruwa
Sri Lanka
Tel: +94 (0)27-2225406, -2225407, -2224849, -2222333
Fax: +94-(0)27-2224848
E-post: suduaraliya@sltnet.lk, hotelaraliya@mail.ewisl.net
Skype: hotelsuduaraliya
Hotellets sida hos Facebook finns här.