Flugfiske i Slovenien

Reseberättelser

Eftermäle.

Arrangör för den här resan var Explore Tours som skrivit programmet och bokat allting. Vill ni läsa programmet som det nu ser ut finns det HÄR. Endast reseledartjänst hyrdes in från Karlmark International.

Tyvärr blev detta en resa som led mycket av att den nästan helt saknade planering. En grupp trevliga resenärer fick lida av allt som i verkligheten inte var som arrangören surfat fram på nätet. Det blev uppenbart att arrangörer behöver ha erfarenhet av de resmål de säljer resor till och inte bara leta information på internet.

Efter hemkomst klagade samtliga resenärer på att programmet var ofärdigt och att hotellen var sämre än vad de letts att tro. Lokalguiden fick kritik för att han ibland ansågs ha haft dålig framförhållning och att han i bland uttryckt sig på ett sätt som uppfattades som nedlåtande skämt. Reseledaren fick lite kritik för att arrangören inte gett honom den chans han rekommenderat dem att skaffa sig mer färsk erfarenhet från resmålet.

Resan ledde även till en diskussion på mintur.se som kan ses HÄR.

Sedan dess har ägarstrukturen hos Explore Tours ändrats. Hur det påverkar framtiden vet vi inte.  Vi har bara pratat med dem som lämnat företaget.