Hantverksbryggt öl i Bukarest, Rumänien

Hantverksbryggt öl i Bukarest, Rumänien

Explosionen av hantverksbryggerier har börjat i Rumänien och precis som väntat är utbudet bäst i huvudstaden, Bukarest. Det här är en resa för den som på kort tid vill bekanta sig med miljön, bryggarna och deras skapelser. Du kommer att hinna se staden Bukarest, känna pulsen i denna föränderliga metropol och njuta av de smaker som landets ivrigt kreativa befolkning bjuder på.

Smakresor; kurs i att brygga öl!  

Program, 4 dagar

Vid ankomsten i Bukarest tar vi oss till vårt hotell i stadens centrum. Om flygtiden tillåter gör vi vårt första bryggeribesök redan första kvällen. Följande dagar kommer att vara en blandning av bryggeribesök, ölprovningar, turism, shopping och egen tid. Vilka bryggerier och bryggare vi besöker skiftar från gång till gång. Vi träffar bryggmästare, pratar med dem och kombinerar det med traktens mat. I Bukarest ser vi även hur ölen tas emot av marknaden. Så långt det går kommer vi att hålla oss till måltider i lokal anda och se vilka förutsättningar hembryggarna har. Vi kommer även att titta på lokala sevärdheter. Det här är garanterat en resa du inte hittar någon annanstans.

Villkor:

Datum:  30 september – 4:e oktober 2021.

Pris: 7.850 kronor, exklusive flyg (riktpris 1300 kronor om de bokas tidigt).

Enkelrumstillägg: 1.600 kronor.

Minimiantal för att resan skall bli av till ovanstående pris: 10 deltagare.

Anmälan och frågor: info (at) karlmark.se. När du anmäler dig behövs namn och kontaktuppgifter. Sedan får du en faktura om 2000 kronor. Din plats är garanterad på resan efter att den betalningen mottagits.

Priset inkluderar:

  • 3 nätter med frukost i 4* hotell.
  • Halvpension under hela perioden, exklusive alkoholhaltig dryck. Bara middag dag 1 och bara frukost dag 4
  • Samtliga bryggeribesök inklusive ölprovning.
  • All för programmet nödvändig persontransport
  • Engelsktalande lokalguide
  • Svensktalande reseledning

 

Priset inkluderar INTE:

 • Flygbiljetter – men vi hjälper gärna till med det
 • Dricks till guider, chaufför och reseledare
 • Dryck utöver det som är inkluderat i programmet.
 • Allt som inte finns under “priset inkluderar”.