Flugfiske i Slovenien

The Irish Pub, Tashkent, Uzbekistan

Den irländskt inspirerade puben i centrala Tashkent är ett bra och prisvärt ställe för några trevliga timmar. Här har du dricka till förhållandevis låga priser även om det är samma produkter som på några andra ställen i den uzbekiska huvudstaden. Flera av ölerna går att köpa i lösvikt och då få med sig i en platsflaska som man sannolikt måste ta med sig själv. Maten som erbjuds är delvis pub-mat men det finns även mer avancerade rätter. Puben är öppen mellan 11 på morgonen och 23 på kvällen. The Irish Pub öppnades den 15:e mars 2005 och ägs av en koncern som heter ABN.

Puben ligger nära korsningen mellan Taras Shevchenko Street och Shahrizabs Street. De möts vid parken Zuifiya. Närmaste tunnelbanestation är Ming Oybek (kallas ibland för Ming Orik).

The Irish Pub & Restaurant  (Länken går till koncernen)
30, Taras Shevchenko Street
100000 Tashkent
Uzbekistan
Tele: +998-(0)71-252 78 42,
E-post: irish.pub.abnmb@gmail.com
Pubens Facebook-sida finns HÄR.

På uzbekiska skrivs namnet på tunnelbanestationen så här: Станция метро “Ойбек”