Öl och Sightseeing i Bukarest

Sternbier, Zaporizjzja, Ukraina

Den här bryggpuben är byggd som en mysig jaktstuga i gammaldags stil. Här har du rejäla trästolar och mycket trä i inredningen. Det finns även en vedeldad spis. Bryggeriet har normalt 6 – 7 egna sorter att erbjuda och kompletterar dem med dryck från andra aktörer. Vill du se hur ölen bryggs är det glasväggar mellan bar-delen och där det finns ett rum med många biljardbord. Genom glasrutorna där ser du alla silvriga kärl som ölen går igenom innan den hamnar i glasen. Öltyperna som bryggs här är tyska och belgiska. Utrustningen är tysk och av märket Schultz. Verksamheten är öppen mellan 11 på förmiddagen och 11 på kvällen. Under hela ditt besök här har du fri tillgång till trådlöst internet. Bryggpuben öppnades den 28:e november 2016.

Jämför gärna det här stället med Pinta, som ligger på andra sidan den jättelika dammen som delar Zaporizjzja i två delar.

Sternbier
Ladoz’ka Street 12а
69096 Zaporizjzja, Ukraina
Tele: +380-(0)99-189 2985, -(0)98-189 29 85
Bryggpubens Facebook-sida finns HÄR.

På ukrainska ser adressen ut så här:
Ул.Ладожская 12а
69096 Zaporozhye, Ukraine

Så här ser det ut i Bryggpuben: