Flugfiske i Kiruna

Varvar Bar, Kiev, Ukraina

Den här baren är en del av bryggeriet Varvars verksamhet. De har flera barer. Bryggeriet har varit mycket betydelsefullt för många små bryggerier i Ukraina och är fortfarande innovativt, kvalitativt och bra. Här serveras Varvars öler och de består av ett antal fasta sorter och några som byts då och då eller är tillfälliga. Bland erbjudandena finns även frestande och goda maträtter. Lokalen ligger några kvarter från Kievs tågstation i den del av staden som ses som den nya.

I Kievs gamla stad finns några barer som också erbjuder kvalitativ öl. Punkraft är mest känd men du har även Drunken Monkey, Craft vs Pub och Gonzo att välja på.

Varvar Bar
Saksaganskogo 108/16
Kiev, Ukraina
Tele: +380-(0)67-621 5511 (baren), -(0)(67)-629 51 11 (bryggeriets grossistförsäljning), -(0)98-139 33 99 (sälj mot konsumenter)
E-post: varvarbrew@gmail.com, sales@varvarbrew.com
Företagets Facebook-sida finns HÄR.