Flugfiske i Kiruna

Valentina’s Guesthouse, Fergana, Uzbekistan

Hos Valentina’s Gästgiveri i Fergana kommer du att få ett riktigt trevligt boende precis bredvid Centralbanken. Det består av några rum i lägenheter så du kommer att ha tillgång till kök och badrum. Har du tur är du enda besökande och då kan du få en hel lägenhet för dig själv. Lägenheter här är enkla men fungerar bra. Valentina är väldigt kvick med att rätta till problem om sådana skulle uppstå och det är alltid uppiggande att ha med henne att göra. Du har en trådlös uppkoppling till internet och den fungerar oftast bra. Frukosten är mycket imponerande och den serveras i den lägenhet där värdinnan Valentina bor. Tiden för frukosten bestämmer ni tillsammans med henne från dag till dag.

För att komma hit är det lättast att ta tåg eller buss till staden Margilan. På tågstationen finns taxi och småbussar. Dessa bussar kallas för Marchrytka och att åka med en sådan kostade ca 5000 SOM år 2019 och då hamnar du i den centrala marknaden i Fergana. Därifrån tar det 20 – 30 minuter att gå till Valentina’s Gästgiveri. Taxi från Margilan till Fergana kostade vid samma tid ca 20.000 SOM. Det är bra om du ger taxichauffören det första av mobilnumren nedan så kan han se till att du kommer till Valentina. Det andra numret går till Valentina’s dotter Olga Skinner som bor i USA. Valentina förstår några ord engelska och Olga talar det flytande. Med hjälp av Olga är det möjligt att betala Valentina med kreditkort, PayPal and Venmo.

Valentina’s Guesthouse
10 Al-Fargoniy Street, House 11, apt 10, 4th floor
712000 Fergana, Uzbekistan
Tele: +998-(0)732-440 148, -(0)732-440 144
Mob: +998-(0)90-272 4072, +1-(0)216-630 5046 (Olga)
E-post: Daniol26@yahoo.com