Flugfiske i Kiruna

Passione Restaurant, Katima Mulilo, Namibia

Väg B8 föjer Okavangofloden förbi och med en avstickare in i Katima Mulilo i Namibias Capriviremsa (Okavangoremsan). Sväng in mot Katima Mulilo vid macken Total Katima sedan vänster före macken Engen. Då är du på Hage Geingob Street och får strax Passione högst upp i ett hus till vänster. Bakom restaurangen finns sportarenan Katima. Passiones skylt hänger väl synligt ut mot vägen. Restaurangen marknadsför sig som att den säljer portugisisk mat, pizza, sushi och har en vinkällare. Den ligger högst upp i ett hus vilket leder till att du får en bra överblick över området runtomkring. Nedanför restaurangen är en parkering med affärer, Bank Windhoek och NED Bank. Du har även butiken Pick and Pay i bottenvåningen. Passione erbjuder en trevlig miljö, snabb service och bra mat till överkomliga priser. Restaurangen har trådlöst internet som du får använda gratis. Har du brev att posta kan det vara bra att skicka dem från Katima Mulilo eftersom postkontoret är några kvarter från Passione.

Passione Restaurant
Hage Geingob Street
Katima Mulilo, Namibia
Tele: +264-(0)66-252 282, -(0)81-221 2906
E-post: passione@iway.na
Restaurangens Facebook-sida finns HÄR.