Margosa Lake Resort, Anuradhapura, Sri Lanka

I kanten av Anuradhapura och invid sjön Nuwarawewa ligger Margosa Lake Resort. Det är ett prisvärt boende och en smidig plats för att stanna och fika. Stället drivs av Nishantha Ajith och hans personal. De är vana vid att en busslast resenärer kommer hit och snabbt vill ha fika, se på utsikten över sjön och fotografera omgivningen. Här är det vanligt att fåglar och stora vattenödlor hamnar på bild. Hotellet har en trådlös uppkoppling till internet men den brukar vara så långsam att man blir mindre stressad av att låta den få vara i fred. Hotellet har simbassäng, rum och matservering.

Margosa Lake Resort (Hotellet brukar inte ha ordning på sin hemsida).
Abimansala Road, Pulleyar Junction,
50000 Nuwarawewa, Anuradhapura, Sri Lanka
Tele: +94-(0)77-817 0670, -(0)252-227 877, -(0)719-726 696
E-post: margosalakeresort@gmail.com
Hotellets Facebook-sida finns HÄR.