Flugfiske i Slovenien

Beers & Pallets, Léon, Nicaragua

Den här baren drivs av samma personer som äger bryggeriet Cerro Negro Brewing Company i Léon, Nicaragua och här kommer du att trivas. Ölerna, öldrinkarna och maten är alla bra och innovativa. Det lyser igenom att personerna bakom verksamheten vill leverera bra produkter och tänker framåt. Lokalen är inredd med ljust trä och många referenser till hur öl bryggs. I ett hörn har de en utställning med öler från liknande småbryggerier i Centralamerika. För den som vill smaka flera av bryggeriets öler erbjuds provsmakning med fyra små glas åt gången. Menyn på väggen har normalt plats för 12 öl och öldrinkar men det är inte alltid som alla finns kvar för de bryggs i små kvantiteter åt gången.

Beers & Pallets
Iglesia La Recolección, 2 1/2 C al Este
León, Nicaragua
Tele:
E-post: beersandpallets@gmail.com
Barens Facebook-sida finns HÄR.

En snabb presentation av Beers & Pallets finns här: