Restaurang Bardhi, Kruja, Albanien

Det finns några restauranger i den vackra och historiskt intressanta borgen i Kruja, Albanien, och det här är en av dem. Här får du god mat och oftast snabb service. Läget mittemot Skanderbeg-museet och ovanför det etnografiska museet gör att det ibland är väldigt fullt hos Bardhi. Då kan betjäningen svaja betänkligt. Vill du komma runt det erbjuder restaurangen normalt en buffé och tar du den i stället för a´la carte går det undan. Chefen, Bujar Bardhi, och hans personal sköter sig på det stora hela bra. De är alltid trevliga hur stressigt de än har det och utsikten här är så vacker att man gärna sitter och njuter ett tag. Du har även tillgång till gratis trådlös uppkoppling till internet men den är svag på uteplatserna. Så kanske det blir om man har tekniken inne i ett stenhus. Restaurangen har varit igång sedan 1994.

Jämför den här restaurangen med Restaurang Alba i Kruja.

Restorant Bardhi
Kalaja e Krujës
1501 Kruja, Albanien
Tele: +355-(0)511-22772 (Bujar Bardhi)
Mob: +355-(0)69-209 8875, -274 0812
E-post: manager@restorantbardhi.com
Restaurangens Facebook-sida finns HÄR.