Kiev och Tjernobyl, en historisk ölresa

Gonzo Bar, Kiev, Ukraina

Det finns flera bra små bryggerier för kvalitativ öl i Ukraina. Gonzo är ett av dem och det här är deras bar i Kievs gamla stad. Här erbjuds bryggeriets drycker i en sober och modern miljö. Vill du smaka dig igenom ölerna säljs de i små enheter men inget hindrar att köpa större portioner om det lockar mer. Baren erbjuder även mat och det är inte ovanligt att folk från trakten kommer hit för att äta lunch. Du har gratis tillgång till trådlöst internet när du är här. Svårast med den här baren är att hitta den. Den är en kort sträcka från Craft vs Pub. Båda ligger i källare och har små entrédörrar.

Gonzo Bar
Kostiantynivska Street 19
04071 Kiev, Ukraina
Tele: +380-(0)67-684 41 41,
Barens Facebook-sida finns HÄR.

Lokalt skrivs adressen så här:
вулиця Костянтинівська, 19,
Kyiv, Ukraine