Flugfiske i Nordmakedonien

Prost Hotel, Swakopmund, Namibia

Längs en av huvudvägarna i Swakopmund ligger Prost Hotel. Staden är liten och därför är det både lätt att komma till hotellet och in till centrum. Att det här är en trakt där de tyska influenserna finns kvar märks tydligt på hotellets namn, som ju betyder “skål” eller “till din hälsa” på tyska. Hotellet är modernt och rent. Hur rummen ligger kan vara förvirrande för de är fördelade på några i samma huskropp som receptionen och några i ett hus på andra sidan hotellets inhägnade parkering. Wifi är bra här och rakt ovanför receptionen ligger hotellets restaurang. Den är liten men fungerar bra. Personalen är trevlig men ger ibland intrycket att vara oengagerad. Frukosten är en buffé.

Från Prost Hotel är det bara några minuters promenad till Swakopmund Brauhaus och några till om du vill besöka Brewer & Butcher. Kücki’s Pub är runt hörnet åt andra hållet.

Prost Hotel
Nataniel Maxuilili Street
Swakopmund, Namibia
Tele: +264-(0)64 429600
Fax: +264-(0)64-429649
Hotellets Facebook-sida finns HÄR.

GPS-koordinater:
22° 40′ 45.2748″ S
14° 31′ 40.9080″ E