Flugfiske i Slovenien

Carnitas Nia Lola, Copan Ruinas, Honduras

Copán Ruinas är en liten stad som utvecklades för de arkeologer som arbetade med att gräva ut Mayaruinerna Copán i norra Honduras. Nu lever staden på turism och har därför gott om restauranger, några hotell och erbjudanden om aktiviteter. En bra restaurang här är Nia Lola. Här serverar tjejerna i personalen mat och dryck genom att bära dem på huvudet. I rummet på nedervåningen har de en stor öppen grillplats som de använder flitigt och som drar till sig mycket uppmärksamhet. Inredningen i övrigt är rustik och med mycket trä. Utbudet av dryck är bra och här är ett av få ställen där du kan hitta öl från mindre bryggerier.

Öppettiderna är lätta att komma ihåg. 11 till 23, eller 11 till 11 om man så vill. De säger även att de har öppet under helgdagar.

Några kvarter bort har du det trevliga hotellet Plaza Copan.

Carnitas Nia Lola
Ave. Centroamérica
Dos Cuadras Al Sur Del Museo De Arqueología
Copan ruinas, Honduras
Tele: +504-(0)2651-4196, -(0)4675-4196
Whatsapp: +504-(0)9978-7961
E-post: nialola@yahoo.com
Restaurangens Facebook-sida finns HÄR.