Flugfiske i Slovenien

Eco Torarica, Paramaribo, Surinam

Eco Torarica är mer känt som Eco Resort Inn och det ligger i utkanten av Paramaribo. Här har du fina och rymliga rum i moderna huslängor, men det du möts av om du går från centrum till hotellet är ett vitt trähus. Huslängorna ligger mestadels bakom det vita huset. Trähuset har en bar och bakom det finns hotellets reception. Bussar brukar parkera utanför receptionen och från den mot floden, som passande nog heter Surinamfloden, kommer du att gå förbi det låga nya hus där hotellets restaurang ligger. Här serveras en fin frukostbuffét varje morgon. På kvällarna skiftar maten och det kan tänkas att du är här när det blir grillafton. Fortsätter du mot floden kommer du till sist till en simbassäng och en utsiktsplats. Utsikten är bra för att titta mot vattnet och för att upptäcka alla fåglar som finns runt hotellet. Wifi finns och det når alla rum men kan vara väderberoende. Att gå härifrån in till centrum tar mellan 10 och 30 minuter beroende på vart du skall. Exempelvis tar du dig till Pannekoek & Poffertjes Café på ungefär 15 minuter.

Eco Torarica (Hotellet kallas även för Eco Resort Inn)
Cornelis Jongbawstraat 16
Paramaribo, Surinam
Tele: +597-(0)425-522
E-post: reservations@torarica.com
Hotellets Facebook-sida finns HÄR.