Flugfiske i Kiruna

Siem Reap Brewpub, Siem Reap, Kambodja

Den här är Siem Reaps första bryggpub. De som driver den är från olika ställen och de slog upp sina dörrar kring 2015. Dörrar blir förresten inte särskilt tydligt eftersom lokalen har helt öppna väggar. Ölerna bryggs i lokalen och tankarna till det syns tydligt. Vid baren finns många kranar och en smidig början kan vara att beställa en provsmakningsmeny. I lokalen finns ett gratis trådlöst nätverk som du får använda och bryggpuben säljer även mat.

Jämför gärna med Moringa som även de har bra mat och provsmakningsmenyer för öl.

Siem Reap Brewpub
Corner of Street 5 och Shinta Mani Street, Phum Mondul II, Sangkat Svay Dong Kom
17656 Siem Reap
Kambodja
Tele: +855-(0)17-369 536, -(0)80-888 555
E-post: om@siemreapbrewpub.asia (Vanna Veng, verksamhetschef)
Bryggpubens Facebooksida finns HÄR.