Marriott, Georgetown, Guyana

Som namnet antyder är det här ett fint, stort, opersonligt och dyrt hotell. Bor du här får du det bekvämt men du kommer också att upptäcka att delar av faciliteterna bara är öppna för några av kunderna. Baren på terassen som vetter mot havet är ett exempel på det. Maten är bra men kostar mycket och trådlöst internet finns men är bara gratis vid första besöket och för dem som registrerat sig i Marriotts e-postregister. Läget är lite i kanten av Georgetown vid vallen mot havet. Vill du uppleva staden är det en dålig idé att bo här men vill du få en lugn och lyxig tillvaro är hotellet perfekt. Personalen är trevlig och uppmärksam. Restaurangen är öppen för alla måltider och i närheten av den finns en bar som även den serverar viss mat. I baren är det då och då konserter. Mellan baren och restaurangen finns på utsidan en stor simbassäng med utsikt över oceanen. Buffén kostar 2-3 ggr vad en måltid på ett finare ställe inne i staden skulle kosta. Det finns även ett bubbelbad och träningsrum.

När det här hotellet byggdes glömde man bort att det täckte båtarnas sikt mot fyrtornet i Georgetown. Därför fick man sätta delar av fyrens funktioner på taket av Marriott.

Marriott
Block Alpha, Battery Road
Kingston, Georgetown
Guyana
Tele: +592-2312480

Bara något kvarter från det här hotellet kan du titta på Manateer. Så här kan det se ut där: