Restaurant Zandina, Antsirabe, Madagaskar

Zandina ligger nära det stora historiska hotellet des Thermes och är en av Antsirabes bästa restauranger. Här är det alltid full fart och gott om besökare. Ändå fungerar servicen bra. Restaurangen marknadsför sig med att den erbjuder malagassisk och europeisk mat samt att de säljer pizzor. Allt detta gör de bra och medan du är här har du tillgång till restaurangens trådlösa uppkoppling till internet. För- och efterrätter är också goda och kan konsumeras inomhus eller på restaurangens terass. Ingen har bråttom från ett besök här.

År 2017 byggdes restaurangen ut med fler sittplatser.

Vill du se restaurangens hela meny finns den publicerad HÄR.

Restaurant Zandina
05, Rue Maréchal Foch
Cercle mess, Antsirabe
Madagaskar
Tele: +261-(0)32-67 633 31, -(0)34-17 984 22
Fax: +261-(0)20-44 480 66
E-post: zandinabira@yahoo.fr
En inofficiell Facebooksida för restaurangen finns HÄR.