Ruhijah Gorilla Safari Lodge, Bwindis ogenomträngliga nationalpark, Uganda

Ruhijah Gorilla Safari Lodge ligger granne med Gorilla Mist Camp och båda är inriktade mot resenärer som vill besöka de habituerade gorillorna i nationalparken. Lodgen består av stora rum som ligger i små hus och som har utsikt mot ett vackert bergområde. Rummen hålls rena och det trådlösa nätverket når ibland ända fram till dem.

Bwindis ogenomträngliga nationalpark i sydvästra delen av området Ruhija är hem för åtminstone gorillafamiljerna Oruzogo, Bitukura och Kyaguliro. Härifrån är det även nära till träsken där fågelskådare brukar leta efter Grauer´s Brednäbb som har sin enda nästningsplats i det området. Det här är 50 km från staden Kabale och 42 km från Buhoma.

Ruhijah Gorilla Safari Lodge
Bwindis ogenomträngliga nationalpark
Uganda
Tele/fax: +256-(0)41-4503065
E-post: reservation@gorillasafari.travel
Lodgens Facebooksida finns HÄR.