Rembrandt Hoeve, Amstelveen, Nederländerna

Det här är en bondgård som tillverkar ostar och träskor. Roel heter bonden som på ett energiskt sätt driver på allting. Han brukar berätta om både ostarna och träskorna och det gör han med stor inlevelse och många skämt. De flesta som kommer hit gör det med buss i en organiserad rundtur av Amsterdam för bondgården ligger ganska långt i söder. Stadsdelen heter Amstelveen och ingången till Roel har du i en böj på floden Amstel. Du får en viss vink om Roels energi om du tittar på mängden språk han översatt sin hemsida till. Visningarna slutar i en butik och den är ofta full av folk.

Rembrandt Hoeve
Amsteldijk North 127
NL – 1183 TJ Amstelveen
Nederländerna
Tele: +31 (0) 20 – 643 13 23
E-post: rembrandthoeve@live.nl
En inofficiell Facebooksida för bondgården finns HÄR.