Riad Beldy, Essaouira, Marocko

Essaouira är en vacker liten stad på västkusten i Marocko. Hit kommer många resenärer och därför är kommersen ivrig inne i den gamla staden och dess virrevarr av gränder. Inne bland dem hittar du det trevliga lilla hotellet Riad Beldy. Karta finns nedan. I bottenvåningen har det en restaurang i typiskt marockansk stil och sedan sträcker sig hotellet några våningar upp. De rena rummen ligger runt en innergård och tittar du ned i den ser du rakt in i restaurangen. Precis som hotellet i sig är rummen rymliga på höjden och har därför ofta ett loft. Det mesta är fint renoverat men det finns en del ställen där man ser att något behövt få underliga lösningar. Den enkla men goda frukosten serveras på taket men det går även att få den i prången utanför rummen. Wifi finns och utgår från receptionen och hur det når rum och gångar är beroende av hur de ligger i förhållande till receptionen. Personalen är glad och trevlig. Priserna är bättre än på de flesta av hotellen i Essaouira. Du får mycket för pengarna om du bor här.

Runt hörnet och ut mot vattnet ligger restaurangen Il Mare.

Riad Beldy
6, Rue Mehdi Ibn Toumerte
Essaouira, Marocko
Tele: -(0)69-8548342
Mob: -(0)52-4785518
E-post: riadbeldy@gmail.com
Hotellets Facebooksida finns HÄR.

Karta Hotel Riad Beldy Essaouira Marocko