Le Suffren Marina Hotel, Port Louis, Mauritius

Waterfront är ett mycket trevligt litet område i Mauritius huvudstad Port Louis och i kanten av det ligger hotellet Le Suffren Marina Hotel. På andra sidan Waterfront hittar du stadens centrum. Det kan vara lite förvirrande att ta sig till Le Suffren Marina eftersom det finns två hotell i samma kedja som båda heter något med Suffren. Hotellet är lyxigt, bekvämt och har gott om bekvämligheter. Internetuppkopplingen är indelad i en öppen variant som finns i receptionsområdet och en med begränsad datamängd. Den med begränsningen gäller för en person per rum. En liten kanal skiljer hotellet från Waterfront men en båt går fram och tillbaka över den och du behöver inte betala något för att få följa med. Rummen är rena, fräscha och moderna. Det är också bara några få meter mellan det här hotellet och platsen där en del kryssningsbåtar ankrar.

Le Suffren Marina Hotel
Le Caudan
PO Box 91
Port Louis, Mauritius
Tele: +230-(0)202 4900
Fax: +230-(0)202 4040, -211 9411
E-post: info@indigohotels.com
Hotellets Facebooksida finns HÄR.