Le Phare Restaurant, Mahebourg, Mauritius

Den här restaurangen öppnades i september 2013 och är lätt att hitta eftersom den ligger granne med busstationen som i sin tur är precis vid strandpromenaden runt Grand Port. Macken Indian oil och marknaden är också någon meter från Le Phare. Det här är ett ställe bara har öppet på kvällen och då fungerar baren som både bar och restaurang. Maten är enkel och drycken en aning dyr men miljön väger upp genom att vara trevlig. Personalen är uppmärksam, välkomnande och pratar gärna med sina besökare. Le Phare har ett trådlöst nätverk som är öppet för alla kunder.

Hos Le Phare behöver du hålla koll på notan. Restaurangens personal byter gärna de saker som står i beställningen mot saker som är dyrare.

Le Phare Restaurant
Cnr. Rue des Hollandais et rue de la passe, Waterfront
Mahebourg, Mauritius
Tele: +230-(0)631-9728, -6313317, -631 2698
Fax: +230-(0)6317096
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.