Mangos Indian Veg, Jaffna, Sri Lanka

Mangos är bland stadens få turister en av Jaffnas mer kända restauranger och den är helt vegetarisk. Specialiceringen är indisk mat och det är tydligast på kvällarna eftersom man då bara serverar fyllda indiska pannkakor, men de är goda och mättande. På dagtid finns lite mer på menyn. Du bör också vara inställd på fruktjoser snarare än alkholhaltiga drycker. Maten är tänkt att ätas med händerna men det går att få bestick. Priserna här är förhållandevis höga men service och mat är bra. Du får även tillgång till restaurangens trådlösa nätverk som fungerar bra på vissa ställen som personalen gärna visar dig.

Mangos Indian Veg
359/3, Temple Road
Jaffna, Sri Lanka
Tele/fax: +94-(0)21-2228294, -(0)77-7661083
E-post: info@mangos.lk
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.