Nam Bo, Cantho, Vietnam

Längs strandpromenaden Ninh Kieu i Cantho i södra Vietnam finns några hotell och restauranger. Ett kvarter närmare marknaden från det stora hotellet International ligger restaurangen och hotellet Nam Bo. Byggnaden har en kolonial arkitektur. Det är ett hotell som renoverades i början av 2000-talet. Från restaurangen, som också fungerar som bar, har du en bra utsikt över folklivet nedanför. Där är det populärt att spendera någon timme med att bara titta på dem som passerar nedanför på gatan.

Om du ber om vägvisning hit säger personalen att du skall ge chauffören följande instruktioner “Trên bến Ninh Kiều, ngay gần cột tượng Bác Hồ”. Uttalet får du gissa dig till om du inte har texten på en lapp. Förmodligen är det lättare för dig att säga att du vill nummer 50 på gatan Hai Ba Trung (strandpromenaden) för dit hittar alla.

Nam Bo Restaurant (Khách Sạn Nam Bộ)
1 Ngô Quyền
P. Tân An, Q. Ninh Kiều
Cantho, Vietnam
Tele: +84-(0)710-382 3908, -381 9139
Mob: +84-(0)903-936301
Fax: +84-(0)710-3817223
E-post: lescale@nambocantho.com, restaurant@nambocantho.com, reception@nambocantho.com, nambo@hcm.vnn.vn