Ancient Luang Prabang, Luang Prabang, Laos

Ancient Luang Prabang kallas även för Ancient Phonheuang och ligger nära templet Xiengthong och gatan Khunsour Road i Luang Prabang. Det är ett av stadens lyxigare hotell. Att döma av hotellets Facebooksida ville ägaren sälja verksamheten år 2013, men hur det gick med det förtäljer inte historien. Det är i alla fall fortfarande i drift och erbjuder fina, rena rum samt har ett bra kök. Även gäster utifrån kan äta på hotellet och därför har det blivit ett alternativ när man vill lyxa till det en aning. Här har du allt du kan tänkas behöva och en väldigt kort sträcka till stadslivet och många sevärdheter.

Ancient Luang Prabang
Khunsour Road, Ban Phonheuang
Luang Prabang, Laos
Tele: +856-(0)71-260804, -212264
Fax: +856-(0)71-260806, -212804
E-post: ph_info@ancientluangprabang.com, info@ancientluangprabang-inn.com
Hotellets Facebooksida finns HÄR.