Pizzeria Zvezda, Ljutomer, Slovenien

Vid infarten till Ljutomer om du kommer från Maribor kommer du att få Zvezda på vänster sida. Hotellet och restaurangen ligger i kanten av ett köpcentrum. Verksamheten var ny år 2016 och är mycket populär. Här får du underbara rätter, bra service och en trevlig atmosfär. Den är en av centrala Ljutomers mest populära restauranger och barer. Restaurangen erbjuder traditionella, lokala och internationella rätter samt ett förhållandevis bra dryckesutbud. Traktens mest druckna dryck är en spritzer, vitvin utblandat med mineralvatten. Det är en läskande dryck som passar bra på sommaren. Ytterligare en del av Zvezdas verksamhet är att de hyr ut några rum.

Pizzeria Zvezda
Prešernova ulica 40
Ljutomer, Slovenien
Tele: +386-(0)59308264 (Restaurangen), -308265 (Baren)
E-post:
Verksamhetens Facebooksida finns HÄR.