The Other Half, Brooklyn, USA

Ett trevligt microbryggeri i Brooklyn, New York, kallar sig The Other Half. De har en spartanskt men charmigt inredd publokal i anslutning till där ölen bryggs. Ölutbudet består av ett drygt 10-tal öler där några är fasta sorter och andra byts. Bryggeriet startades 2014 av Samuel Richardson och Matt Monahan. Deras idé är att främst brygga öl som serveras från fat men de har några sorter som säljs på burk och låter även kunder fylla upp sina flaskor hos dem. Ölerna är av god kvalité och det, tillsammans med den intressanta lokalen, har gett bryggeriet ett gott rykte.
Ibland gör The Other Half samarbetsbrygder som den Vanilla Imperial Stout de bryggde i maj 2016 tillsammans med Marcus och hans vänner från Siren Brewery i Storbritannien.

Om du åker med den orangea tunnelbanelinjens tåg märkta F och stiger av vid Smith 9th hamnar du i kanten av ett industriområde. Ur stationen skall du gå några få meter åt höger och sedan direkt vänster på gatan som du nyss såg snett framför dig på andra sidan ett staket. Du kommer att få McDonalds snett fram till höger och ingången till bryggeriet The Other Half är mittemot snabbmatsstället.

The Other Half
195 Center Street
Brooklyn, New York
USA
Bryggeriets Facebooksida finns HÄR. Den fungerar dock inte alltid.