Tabacón Grand Spa, Arenal, Costa Rica

Runt vulkanen Arenal i Costa Rica finns flera hetvattensanläggningar och den dyraste av dem är Tabacón. Vill du komma hit är det kvällen som gäller för det är då alla tycker att stället är som bäst. Vattenområdet består av många småbassänger där en del ligger ute i det fria och andra är lite mer dolda i skogen. Det finns även en bar i en av bassängerna och en vattenrutschbana. Bassängerna har olika temperatur och det är bra när du setat länge i varmt forsande vatten och behöver svalka dig. Badgäster här får en nyckel till ett skåp och en lapp som ger dig en handduk. Den lappen får du tillbaka när du lämnar tillbaka handduken och om du misslyckas med det kommer du att få betala ganska mycket för den försvunna handduken. Oftast orkar man bara vimsa runt här i 1.5 timme och när det är färdigt finns det en rejäl buffé som du kan köpa in dig på.

Tabacón har även ett hotell.

Tabacón Grand Spa
Arenal
Costa Rica
Tele: +506-(0)2479-2028, -24792027
E-post: grandspa@tabacon.com, ventas@tabacon.com, sales@tabacon.com