Mitchell’s Waterfront, Kapstaden, Sydafrika

Den här puben är ganska stor och ligger där många kommer in till alla förnöjsamheter som håller till på Victoria and Albert Waterfront i Kapstaden. Området har mycket liv och rörelse. Puben vill profilera sig som en skotsk “ale” pub. De brygger flera av ölerna som säljs själva och gör det bra. Här kan du även äta en bit mat och det finns alltid folk att prata med om du skulle vilja det, för det här är ett populärt ställe.

Som namnet antyder är detta ett ställe som kommit av bryggerilegenden Lex Mitchell och hans verksamhet i Knysna.

Mitchell’s Waterfront
Cnr East Pier & Dock Road
V & A Waterfront
Kapstaden, Sydafrika
Tele: +27-(0)21-4195074
E-post: toni@mitchellsbreweries.co.za, claudette@mitchellsbreweries.co.za, russell@mitchellsbreweries.co.za
Pubens Facebooksida finns HÄR.