Smyrna Fellowship, Nuwara Eliya, Sri Lanka.

Mitt uppe i bergen i Sri Lanka ligger den lilla staden Nuwara Eliya och här finns en del människor som behöver hjälp. Ett initiativ som ägnar sig åt att hjälpa fattiga med utbildning och kringaktiviteter är Smyrna Mission House som arbetar tillsammans med den svenska organisationen Hjälp Margit Hjälpa. Hit är det trevligt och inspirerande att komma men man behöver först boka tid för att det skall bli bra. Barnen som är här är som en frisk fläkt i tillvaron och de blir väldigt glada om ni tar med er presenter till dem. Försök gärna att få komma på besök hit om ni passerar Nuwara Eliya.

Smyrna Fellowship
Stiftelsen Hjälp Margit Hjälpa
Park Road
Nuwara Eliya, Sri Lanka
Tele: +94-(0)522-222688, -222465
E-post: smyrnamissionhouse@gmail.com, info@hjalpmargithjalpa.org
Den svenska stiftelsen har sin Facebooksida HÄR.