Guest House Harusha, Theth, Albanien.

I albanska termer betyder ett “gästgiveri” att många personer bor i samma rum och att det krävs en hel del skicklighet med förhandlingar för att få ditt eget rum, eller ens ett med några få rumskompisar. Tur kan också fungera. Theth är en nationalpark och ett vackert litet samhälle med hus utspridda mellan dramatiskt höga och gråa berg. Här bor väldigt få året runt och intresset i området har stigit markant sedan vägen asfalterades fram till passet längst in i Bogadalen. Den tidigare mycket svårkörda vägen över passet är sedan 2015 riktigt bekväm och enkel. I Theth-dalen finns flera hus som hyr ut rum med flera sängar i. Harusha är ett av dem och ett av de bättre. Vill du besöka den här dalen bör du göra det innan resten av vägen asfalterats.

Guest House Harusha
Theth, Shkoder
Albanien
Tele: +355-(0)673568209, -692770294, (0)69-2770294.