Golestan Hotel, Alamut kazerkhan, Iran.

Det här är ett enkelt ställe hos en trevlig herre som både driver en enklare restaurangverksamhet och ett hotell som egentligen bäst jämförs med ett vandrarhem. Restaurangen består av hans kök och det som finns för dagen. Följaktligen är det klokt att förvarna honom om du tänkt komma på besök. Skall du titta på Hassan Sabahs borg (Alamutborgen) är Golestan Hotel ett bra alternativ för det ligger precis nedanför klippan med borgen och det tar några timmar att åka härifrån till närmaste stad, förutom några små byar. Ditt alternativ blir därför sannolikt att äta här eller att ta med dig mat och göra som iranierna – ät en picknick vid vägkanten. Men du kan alltid roa dig med gungan i trädgården om du är här och väntar på mat, eller om du sover över.

Golestan Hotel
Alamut kazerkhan village
Iran
Tele: +98-(0)28-33719212
Mob: +98-(0)91-27894867