Grand Hotel 4, Opatia, Kroatien.

Anledningen till att det här hotellet heter Grand Hotel 4 är att det finns flera boenden som heter något med Grand Hotel i Opatia. Det här är ett stort och modernt hotell som ingår i hotellkedjan Milenij. I källaren finns en simbassäng som räcker ut ur byggnaden och en spa-avdelning med träningsutrustning. Restaurangen ligger i anslutning till receptionen och den serverar väldigt stora måltider och hopplöst dåligt te. Utsikten över Kvarnerviken och mot öarna är mycket fin men fåglar gör det nära nog omöjligt att sitta ute på verandan. Personalen är trevlig, hjälpsam och verkar trivas med sitt arbete. Det smittar av sig och gör det lätt för gästerna att trivas. Hotellet försöker rikta sig till alla utom budgetresenärer. Du har tillgång till ett trådlöst nätverk som räcker bra till rummen och alla andra ställen i hotellet. Centrala Opatia ligger nära och även många andra hotell med olika inriktningar.

Grand Hotel 4
Ul. Viktora cara Emina 6
51410, Opatia
Kroatien
Telefon:+385-(0)51-278007, -295001
E-post: recepcija.grand@milenijhoteli.hr
Hotellkedjans Facebooksida finns HÄR.