Biutiful, Bukarest, Rumänien.

Restaurangen Biutiful i Bukarest ligger i en vacker lokal med stora kopparfärgade kärl i entrén. I kärlen säger personalen att de förvarar sin egen öl. Det är egentligen en öl som det stora bryggeriet Ursus gjort åt dem. Stället är populärt och borden ofta bokade. Om man läser om Biutiful på internet ser man att det skall finnas väldigt goda smörgåsar på menyn men de säljs inte längre. Den mest kända av restaurangens rätter är något som kallas för ett hamburgertorn. I Sverige skulle vi ha kallat det som serveras för en enkel hamburgare. Priset är dock inte alls enkelt och vill du ha pommes frites vid sidan om kostar det ungefär lika mycket extra som en hel måltid på ett gatukök. Maten lever alltså inte alls upp till sitt rykte och ölen är som viken Ursus som helst. Fast Ursus är ett bra öl så det är inget fel med det. Vill du använda restaurangens gratis trådlösa internetuppkoppling måste du logga in på Facebook för att allt skall fungera. Irritationsmomenten till trots är detta ett trevligt ställe för en öl eller en enkel, men dyr, måltid. Miljön är trevlig och fin.

Biutiful
Strada Gabroveni 6-8
Bukarest 030088
Rumänien
Tele: +40-(0)737-297297
E-post: office@biutiful.ro
Restaurangens hemsida finns HÄR.