Hotel Bohemian Resort, Sevan, Armenien.

Om du åker från Azerbajdzjan förbi sjön Sevan mot Jerevan kommer du att passera det här hotellet på din vänstra sida. Det ligger på en slänt ned mot sjön och har sina rum i formen av ett U med en brygga ut i vattnet i bokstavens öppning. De finare rummen är i två våningar och i små egna hus och de sämre är små och skrangliga. Bor du i ett av de fina rummen kommer du att uppfatta hotellet som lyxigt och i de sämsta framstår boendet som ett billigt motell där ingen riktigt bryr sig om standarden. På området finns ett gym, en bar, en restaurang och en ganska stor simbassäng. Frukosten är en buffé som serveras i samma byggnad som lunch- och middagsrestaurangen är i. Personalen är trevlig och hjälpsam men beter sig ibland som att de är oroliga att något de gör skall gå emot vad cheferna i Jerevan tycker.

Jämför detta hotell med närbelägna Harsna Qar Hotel.

Best Western Bohemian Resort
Yerevanyan road 102
Sevan, Gegarqunik region
Armenien
Tele: +374-(0)261-25885, -(0)60-497777 (Hotellet, Sevan), -(0)60-404050, -404040 (kontoret, Jerevan), -(0)55-120303 (Reservations Dept.)
E-post: info@bohemianresort.am
Hotellets Facebooksida finns HÄR.