Muslibegovic House, Mostar, Bosnien och Hercegovina.

Det här borde vara ditt första val om du skall bo på hotell i Mostar! Hotellet är både ett museum och ett hotell och drivs av den mycket trevliga ägarfamiljen och dess lika angenäma personal. Här bor du vackert, äter en god buffé-frukost i en underbart vacker miljö och trådlöst internet fungerar överallt. Rummen är rena, fräscha och inget är det andra likt. Du har två innergårdar varav en har kiwi-frukter i takspaljén och båda har en brunn med färskvatten. Museumet är också intressant och du bor mitt i det. Skall du till Mostar bör alltså ditt första val vara att bo i Muslibegovic House men då måste du vara ute i god tid för hotellet är ofta fullt. Det går fort när det bara finns ett tiotal rum. En sak som är lite extra kul för skandinaver är att en av kvinnorna som ibland är här pratar perfekt norska. Du kanske kan prova dig fram tills du listar ut vem det är?

Muslibegovic House
Osman Dikica 41
Mostar, 8800
Bosnien och Hercegovina
Tele: +387-36-551379
E-post: muslibegovichouse@gmail.com