City Hotel, Ljubljana, Slovenien.

Från City Hotel kommer du att ha lätt att komma till alla delar i centrala Ljubljana. Gatorna utanför leder direkt till tågstationen, Miklošičevparken (döpt efter språkvetaren Franc Miklošič) och ett stickspår till gågatan in mot Fransiscanerkyrkan. Rummen här är små, rena och välvårdade. Säkerheten är hög. Samtliga rum nås av ett väl fungerande trådlöst nätverk som inte kostar något extra. I bottenvåningen finns en trevlig restaurang som serverar en omfattande och fräsch bufféfrukost och som även fungerar bra för andra måltider. Bredvid restaurangen finns hotellets bar och mittemot den ligger receptionen.

City Hotel Ljubljana
Dalmatinova 15
1000 Ljubljana
Slovenien
Tele: +386-(0)1-2390000, -2390093
Fax: +386-(0)1-2390001
E-post: info@cityhotel.si, reservations@cityhotel.si
Hotellets sida hos Facebook finns HÄR.