Hotel Radisson Blu Iveria, Tbilisi, Georgien.

Det här är ett stort och modernt hotell i centrala Tbilisi. Här finns flera restauranger, en bar på 18:e våningen, simbassäng och det mesta du kan tänkas behöva när du bor i hotellet. Rummen är rena och fräscha och det trådlösa nätverket fungerar bra i hela byggnaden. Frukosten består av en mycket stor och väl utrustad buffé.

Är du här för att turista i Tbilisi kommer det att bli lätt med Radisson Blu som utgångspunkt för gatan utanför går rakt in till gamla staden och på vägen passerar du parlamentet, någon kyrka och andra sevärdheter. Hotellet vetter också mot floden Kura och är en bra utgångspunkt om man vill ha utsikt över hela de centrala delarna av staden. Du har också en bra vy över Tbilisis bergbana och restaurangen på toppen av berget Mtatsminda (det betyder “heligt berg” på georgiska).

Hotel Radisson Blu Iveria
Rose Revolution Square 1
0108 Tbilisi
Georgien
Tele: +995-(0)32-2402200