Malkhas Jazz Club, Jerevan, Armenien.

En jazzklubb i Jerevan som är värd att lägga på minnet är Malkhas Jazz Club på Pushkin Street i Jerevan, Armeinen. Här är konserterna och evenemangen frekventa. Till konserterna kan du äta och dricka gott i en bekväm miljö. Det enda som en skandinav kan tycka är påfrestande är att några platser är rökiga. Annars är det bara att slå sig ned och njuta. Man kan antingen sitta på nedre våningen i närheten av scenen eller på en balkong. Det blir lite lugnare på balkongen och sedan är det bara att välja om man vill vara mer i vimlet eller i skuggorna. Hur du än gör är du nära scenen och händelsernas centrum.

Om du tycker om jazz kan även The Club vara något för dig.

Malkhas Jazz Club
52, Pushkin Str.
Jerevan, Armenien
Tele: +374-(0)10-535350, -531778.
E-post: malkhas.jazzclub@mail.ru
Klubbens sida hos Facebook finns HÄR.