Länder och teman vi föreläst om.

Tuktukförare rastar i Oudomxai, Laos

Här följer en lista med några av de resmål vi arbetat eller arbetar med. Listan är inte komplett men ger förhoppningsvis en uppfattning om vad vi kan föreläsa om. I de fall ländernas namn är en länk leder denna till mer information om landet i fråga. Informationen om länderna i både stort och smått blir successivt mer omfattande. Det går även att få information och tips om platser vi besökt genom att använda sökfunktionen som finns uppe till höger på den här hemsidan.

Albanien

Andorra

Armenien

Azerbajdzjan

Belize

Benin

Bosnien Hercegovina

Costa Rica

Ecuador & Galapagos

Estland

Filippinerna

Georgien

Ghana

Guatemala

Island

Kambodja

Kuba

Kosovo

Kroatien

Laos

Madagaskar

Makedonien

Mexiko

Moçambique

Monte Negro

Rumänien

Sydafrika

Thailand

Togo

Turkiet

Tyskland

Spanien

Slovenien

Sri Lanka

Storbritannien

USA

Vietnam

Österrike