La Union Spanish School, Antigua, Guatemala

Det finns många spansk-skolor i Antigua i Guatemala och det här är en som har gott rykte. Den erbjuder lektioner med en elev per lärare. Miljön är riktigt trevlig för du sitter runt en lummig innergård. I lektionerna har du boende hos en familj och de flesta måltiderna inkluderade. Skolan erbjuder sina elever många utflykter och sidoaktiviteter, t.ex dans och vandringar. Du kan även finna volontärtjänster genom dem och de har lektioner över internet för den som vill ha det. Utöver det erbjuder skolan sig att agera resebyrå för resor i Guatemala. Studierna ger universitetspoäng, olika rabatter och du har wifi på skolan.

La Union Spanish School
1a. Avenida Sur #21
03001 La Antigua, , Sacatepequez
Guatemala
Tele: +502-(0)7832 7337, -4218 4668
E-post: info@launion.edu.gt
Skolans Facebook-sida finns HÄR.