The Tap House, Dubai, Förenade Arabemiraten

På den konstgjorda arkipelagen Palm Jumeira i Dubai finns många restauranger och lyxiga lägenheter. Här bor västerlänningar och det kan vara orsaken till att så mycket är som i Europa och USA. The Tap House är inget undantag. Här erbjuds europeisk mat mellan 12 på dagen och 2 på natten. Sittplatserna är många både inomhus och utomhus. Inne finns även en lång bar med ett mestadels ordinärt utbud av dryck. Restaurangen ordnar olika event som till exempel grillaftnar. Då är erbjudandet en grillbuffé. Priserna är, som vanligt i Dubai, höga.

För att komma hit är det lättast att ta en taxi trots att det finns tåg ut på arkipelagen. Vill du ändå ta tåget går det bara en kort sträcka och därför behöver du annan transport till där tåget börjar. Man hör ofta att tåget ut på arkipelagen upplevs som dyrt. Förutom tunnelbanan är det svårt att röra sig runt i Dubai på annat sätt än med taxi. Övergångsställen är sällsynta men det finns ibland gångar över de breda vägarna.

The Tap House
Palm Jumeira
Dubai, Förenade Arabemiraten
Tele: +971-(0)4-514 3778
E-post: info@thetaphouse.ae
Restaurangens Facebook-sida finns HÄR.

Så här ser det ut hos Tap House: