Rifas Boat Service & Guide, Nilaveli, Sri Lanka

Om du följer Pulmoddai Road norrut i Nilaveli kommer du sinom tid till Irrakkandi-bron. Stannar du precis före bron och går ned till vänster om den kommer du till en trakt där det ofta finns fiskare som står på den gamla bron nedanför. Innan du når den äldre bron finns Rifas hus. Där kan du hyra in dig på båt in i Sinakarachichi-lagunen. Det är bättre att boka i förväg än att bara dyka upp och de bästa tiderna att se ett aktivt djurliv är före frukost och strax före middag. Här tittar man på fåglar, elefanter och fiskar. Verksamheten drivs av Kareem med stöd av hans far som är den som grundade allt. Familjen består av många barn men de är vuxna.

Rifas Boat Service & Guide
M.I.A Kareem
Ward No 04, Irakkakandy
Nilaveli, Trincomalee, Sri Lanka
Tele: +94-(0)71-881 3503, -(0)75-603 3260