Kiev och Tjernobyl, en historisk ölresa

Golden Monkey Guesthouse, Kisoro, Uganda

Den lilla staden Kisoro ligger nära gränsen mellan Rwanda, Uganda och Kongo. Det gör orten till ett naturligt ställe för att stanna på och Golden Monkey är ett bra alternativ för en måltid längs vägen eller ett enklare boende. Golden Monkey har smidiga parkeringar direkt utanför entrén och inne har du tillgång till en duglig uppkoppling till internet. Om du bara äter här är servicen förvånansvärt snabb även om ni skulle vara flera i sällskapet.

Tänk på att den här staden är ett smidigt ställe för att växla pengar. Växlingsställen hittar du på huvudgatan som ligger på andra sidan parken du rundat för att komma hit. Parken är också trevlig för där brukar det ofta vara gott om fåglar.

Golden Monkey Guesthouse
Bunagana Road P.O Box 280
Kisoro, Uganda
Tele: +256-(0)701-257647
E-post: info@goldenmonkeyguesthouse.com
Gästgiveriets Facebook-sida finns HÄR.