Öl och Sightseeing i Bukarest

The Elegant Desert Camp, Namib-Naukluft, Namibia

Det här är ett boende som är indelat i två delar där den ena är äldre och består av enklare rum i små hus och den andra delen är konstruerad av fina tält. Restaurangen ligger vid den äldre delen och den är 7 kilometer från de lyxiga tälten. Tältdelen kallas för Eco Camp. Läget för lodgen är fint och tälten har en simbassäng i ett imponerande läge uppe på kanten av ett berg. Därifrån har du en bra utsikt över omgivningen.
Det sämsta med att bo här är mörkret och att ljuset i tälten styrs av en timer. Den är så inställd att du lätt hamnar i situationer där du duschar eller är på toaletten i mörker. Sängarna i tälten är så höga att korta personer har problem med dem. Varje tält har en stor altan och bekväma vilstolar vända mot en vidunderlig utsikt. Vill du ha en minibar kommer du att få den i en kylbox och skall du koka te eller kaffe behöver du få med dig en termos från receptionen som är borta vid restaurangen. Maten i restaurangen är bra men betjäningen kan vara svajig. En del säger att det kommer av att personalen är hårt hållen av chefen och att de därför arbetar mycket för mycket. Det är bra att ta med en ficklampa på kvällen och insektsmedel är användbart.

The Elegant Desert Camp
D854
Namib-Naukluft
Namibia
Lodgens Facebooksida finns HÄR.

Verksamhetens kontorsadress är:
Ziegler Street 56, Windhoek
Namibia
Tele: +264-(0)61-301934
E-post: info@the-elegant-collection.com