The Elegant Desert Camp, Namib-Naukluft, Namibia

Det här är ett boende som är indelat i två delar där den ena är äldre och består av enklare rum i små hus och den andra delen är konstruerad av fina tält. Restaurangen ligger vid den äldre delen och den är 7 kilometer från de lyxiga tälten. Läget för lodgen är fint och tälten har en simbassäng i ett imponerande läge uppe på kanten av ett berg. Därifrån har du en bra utsikt över omgivningen.
Det sämsta med att bo här och att ljuset i tälten styrs av en timer och att den är så inställd att du lätt hamnar i situationer där du duschar eller är på toaletten i mörker. Sängarna i tälten är också så höga att korta personer säkerligen har problem med dem. Varje tält har en stor altan och bekväma vilstolar mot utsikten från den. Vill du ha en minibar kommer du att få den i en kylbox och skall du koka te eller kaffe behöver du få med dig en termos från receptionen som är borta vid restaurangen. Maten i restaurangen är bra men betjäningen kan vara svajig. En del säger att det kommer av att personalen är hårt hållen av chefen och därför arbetar mycket.

The Elegant Desert Camp
D854
Namib-Naukluft
Namibia
Lodgens Facebooksida finns HÄR.

Verksamhetens kontorsadress är:
Ziegler Street 56, Windhoek
Namibia
Tele: +264-(0)61-301934
E-post: info@the-elegant-collection.com