Flugfiske i Slovenien

Pravda Beer Theatre, Lviv, Ukraina

I en flera våningar stor lokal i centrala Lviv hittar du bryggeriet Pravda Beer Theatre. Det producerar sedan 2014 kvalitativa öler med politiskt laddade namn och budskap. Utanför entrén finns några få och oftast fulla uteplatser. Direkt innanför den finns verksamhetens butik. Här säljs allehanda souvenirer och förpackningar med bryggeriets öler. Längre in finns baren. Köket serverar mestadels smårätter och prissättningen av dem är aggressiv jämfört med omgivande restauranger. Mat och dryck kan konsumeras på valfri våning och från våningarna ser man ned till butiken som då blir på en öppen plats. Inredningen går till stor del i rött och svart. På kvällarna är det ofta konsert här och då på andra våningen.

Bryggmästarna här heter Dmytro Antonov, Igor Chertov, Yulia Voloshyn, Nazar Goldrych och Marin Tkachuk.

Initiativtagare till att skapa bryggeriet var ett eventföretag med Yurko Zastavny och hans vänner i spetsen.

Pravda Beer Theatre
32 runok square
Lviv, Ukraina
Tele: +38-(0)50-3744986, -(0)67-3120845
E-post: Pravda@kryjivka.com.ua
Bryggeriets Facebooksida finns HÄR.