PlayGrowler, Rio de Janeiro, Brasilien

Vid stranden Ipanema i Rio de Janeiro finns en trevlig liten pub som också säljer “Growlers”. Det är stora flaskor som man tar med sig till puben för påfyllning men som man sedan dricker upp hemma. Just PlayGrowler sägs ha varit den första puben som arbetat med påfyllningsflaskorna och det är nu ett populärt sätt att få med sig innovativa öler från mindre bryggerier hem. Verksamheten drivs av André Beiráo och hans kompanjon.

Några kvarter bort i riktning mot en militäranläggning och stranden Copacabana hittar du den mycket populära hamburgerrestaurangen TT Burger och längre bort längs stranden men på en parallellgata till den hittar du Artesanato da cerveja som var den andra puben att börja arbeta med Growlers.

PlayGrowler
Rua Teixeira de Melo, 47
Loja A – Ipanema
Rio de Janeiro, Brasilien
Tele: +55-(0)21-3449-8015, -(0)21-96984 5151 (André)
E-post: contato@playgrowler.com.br, andre@playgrowler.com.br
Pubens Facebooksida finns HÄR.