La Kaleta, Hanga Roa, Chile

Det är lätt att missa det här stället eftersom det ligger längst ut på piren i Hanga Roa. Följ gatan Te pito o te henua så långt ut mot vattnet du kan. Där får du La Kaleta på höger sida. Utsikten från baren och dess terass är väldigt fin men eftersom den ligger en aning exponerat kan det bli blåsigt. Å andra sidan blir läget också lite avskiljt vilket medför att det ofta är ett bra ställe för en lugn stund. Verksamheten består av en restaurang och en bar. Det vanligaste lockbetet är prissänkta drinkar under vissa tider men det finns även ett antal maträtter att välja bland. Borden är små och därför bör du inte komma hit med ett större sällskap än att ni vill sitta 1-4 personer vid ett och samma bord.

Ha inte alltför höga förhoppningar om att restaurangens hemsida ger några svar. Skötseln av den är det si och så med.

La Kaleta
Hanga Roa, Chile
Tele: +32-2552244