Andasibe Hotel, Andasibe, Madagaskar

De flesta som kommer till Andasibe gör det för att besöka traktens natur- och nationalparker och det här stora hotellet är ett bra val för en smidigt trivsam tid i trakten. Hotellet ligger nära den lilla staden Andasibe och parkerna. I direkt anslutning till receptionen ligger hotellets restaurang. Den är bra men kan vara en utmaning om du inte är bra på malagassiska eller franska. Till sist löser det sig alltid. Personalen är trevlig och erbjuder dig gratis trådlöst internet i receptionen. Det finns också två simbassänger på hotellets område och en bar i kanten av restaurangen. En annan bra sak med det här hotellet är att det ligger så till att flera av rummen ofta hör Sifakornas kall på morgonen.

Några kilometer efter Andasibe Hotel hittar du Vakona Forest Lodge.

Andasibe Hotel
Perinet II
Andasibe 514
Madagaskar
Tele: +261-(0)34-02 226 27, -14 326 27 (receptionen), -05 326 27
E-post: reception@andasibehotel-resto.com, infos@andasibehotel-resto.com
Hotellets Facebooksida finns HÄR.